Som un grup de persones i col·lectius en desacord i a disgust amb l’actual model generalitzat de producció agroindustrial, la seva distribució concentrada en grans cadenes i la dinàmica consumista que genera.

Aquest moviment neix a partir de la denúncia de diferents realitats: la desaparició, tant als països del Nord com del Sud, de la pagesia familiar i per tant d’una cultura i d’una diversitat agrícola molt valuosa; les condicions laborals precàries dels assalariats i assalariades a les grans superfícies; l’impacte mediambiental de l’alimentació quilomètrica i del consumisme actual, l’apatia social davant el model de consum, producció i distribució, que es retroalimenta amb unes dinàmiques de marketing i publicitat i que ens porten a ser cada cop més clients i clientes que persones ciutadanes…

Davant d’aquesta situació, a les persones i col·lectius que formem part d’aquest moviment, ens uneix la convicció que la participació i l’acció social són l’instrument més potent que tenim per construir i transformar l’actual model de producció, distribució i consum. No som grans experts o expertes en totes aquestes temàtiques. Cadascú/na de nosaltres, com a individu o des de les seves organitzacions, aporta allò que sap o simplement il·lusió, i sobretot, creem un espai per a aprendre i fomentar la reflexió i l’acció. Volem donar a conèixer les problemàtiques que posen en dubte un sistema de distribució tan arrelat i quotidià com els supermercats, i proposem un ventall d’alternatives possibles, que estan als nostres carrers i ens permeten ésser consumidors i consumidores més conscients i crítiques. Així que si et ve de gust participar… t’animem a compartir el nostre espai, i si vols saber una mica més…

Correu de contacte: anti-super-info(a)noetmengiselmon.org

3 Respostes to “Vols participar?”

 1. Angel Says:

  He vist un video, imagino que vostre, sobre unes “accions didàctiques” en uns supermercats. També un altre d’un grup que s’anomenen PANIC que intenten conscienciar sobre aquest consumisme sense escrupols. I ho trobo una gran idea per deixar de tenir una postura passiva davant aquests problemes.

 2. Pere Tuxans Says:

  Nosaltres estem tenint una iniciativa a favor del petit comerç. L’iniciativa la podeu veure a http://www.encarrecs.cat i la tindrem llesta ben aviat. Estem pensant en una col·laboració mútua. Som-hi?


 3. Saludos. Te escribo como coordinador del nuevo grupo por la unión, NOSOTROS. El asunto es que somos gente que hemos militado en distintos grupos sindicales y partidos políticos, y nos hemos dado cuenta la necesidad por hablar entre todos los grupos que luchen contra la atroz depredación de la oligarquía financiera.
  Nuestro objetivo no es sustituir a ningún grupo ni sindicato, muy al contrario, se trata de poder establecer relaciones estrechas entre nosotros para tomar la calle mucha más gente de la que somos normalmente. Hay una gran cantidad de ciudadanos que no están dispuestos a adscribirse a ninguna plataforma, pero desean con todas sus ganas militar por un mundo mejor y solidario, destruyendo totalmente a los poderosos y sus perversas redes mediáticas.

  Bueno mi intención es contactar con vosotros, mi nombre es Martín Stutz Lucca y la dirección del blog que estamos creando por si queréis echarle un vistazo es: http://www.nosotrosmurcia.blogspot.com. La dirección de correo es nosotrosmurcia@gmail.com
  Espero tu respuesta, vamos a unirnos de una maldita vez y tomar las calles, que se escuche nuestra voz más que nunca!
  Un fuerte saludo!

  Martín Stutz Lucca
  Coordinador del grupo NOSOTROS
  http://www.nosotrosmurcia.blogpot.com
  correo electrónico: nosotrosmurcia@gmail.com
  en Facebook: http://www.facebook.com/home.php?sk=group_181379315244585

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s