La Campanya Supermercats No Gràcies! Us convida el proper 10-11 de juliol, al Centre Cívic st. Agustí (Barcelona, pça. de l’acadèmia, metro Arc del Triomf), a participar en els Tallers d’Eines per a la Transform-acció

Al darrer Fòrum per un Món Rural Viu de la Plataforma Rural en diversos espais de treball es van detectar necessitats formatives per a les activistes, sobre tot en els camps de la comunicació alternativa, estratègies contra-marketingneres i en la facilitació de tallers. És per això que el grup anti-supermercadista de Barcelona fa aquesta proposta formativa, per tal de construir les eines que ens permetin incidir millor en les nostres resistències i propostes.

Sessions:

***
Divendres 10 de juliol de 17 a 21h

*Eines Talleristes*
et toca fer un taller i no saps com posar-t’hi? Facilites o dirigeixes? Com aconseguir transmetre i bellugar la gent que participa?

amb Pere Rossell del col·lectiu Remoure, especialista en de-form-acció

***
Dissabte 11 de juliol de 10 a 14 h

*Eines anti-marketingneres*
com ens fan comprar la moto sense rodes? De què va el marketing emocional? Podem aprendre alguna cosa de les seves estratègies?

Amb Felipe Pessoa, especialista en marketing empresarial

*Eines de comunicació*
fem arribar el nostre missatge? Serveixen d’algo tants esforços? Coneixes guerrilles de comunicació?

Amb Rolando de Guerra, des de els anys 80 treballant en comunicació alternativa

Curs dirigit a persones actives als moviments socials i organitzacions vàries. Tallers gratuïts amb places limitades (necessari pel format taller). Per a inscripcions enviar nom, col·lectiu en què es participa i dades personals (mail, tlf.) a:

montanyes(arroba)noetmengiselmon.org

…i reserva’t la tarda del dissabte per les pràctiques!! (porteu dinar per menjar al parc de la Ciutadella)

Col·laboren: Edpac, Enginyeria Sense Fronteres, Entrepobles, No et Mengis el Món (Observatori del Deute en la Globalització, Veterinaris Sense Fronteres, Xarxa de Consum Solidari) i Setem.